Jdi na obsah Jdi na menu

26.05.2012 - Fifák Nouzka, Sapporo Manerov "B"

28. 5. 2012

    26.05.2012 - ZŠ Moravské Málkovice

 

Fifák Nouzka - FC Kloboučky "B" 4:6 (2:2)

Branky:  Donneberger Jan 2, Hradil Marek, Kudlička Kamil - Tichý Pavel 4, Štrublík Ladislav, Kürti Jan

 


Sapporo Manerov "B" - FC Kloboučky "B" 5:7 (2:4)

Branky: Tobolík Radek 5 - Tichý Pavel 2, Macháň Petr, Leško Marek, Dluhoš David, Štrublík Ladislav, Sečka Tomáš

 

Do Moravských Málkovic zajížděl náš B-tým se šňůrou šesti vítězství v řadě a samozřejmě by rád na tuto šňůru navlékl další dva vítězné korálky, což se mu na konec v tomto turnaji OP futsalu podařilo!

První zápas s Fifákem byla gólová přetahovaná. Jakmile jsme dali gól, umožnili jsme soupeři to samé. Nakonec však rozhodly čtyři góly Pavla Tichého, který konečně přestal sestřelovat veverky ze stromů a začal napínat sítě soupeřů. Nutno dodat, že Fifáku nepřála štěstěna, náš brankář dobře postavil tyče a pochytal několik jejich gólových šancí.

Ve druhém zápase jsme změřili síly s béčkem Manerova, který zápas odehrál bez střídání v počtu 4+1. V souboji jsme měli měli navrch, dokázali si vypracovat vedení o několik gólů a dokonce zahráli Power Play. O góly se podělili téměř všichni hráči, zvláště jubilejní desátý góly Machyho v sezoně měl přízvuk "večer nechte játra doma".

Skvěle zvládnutý turnaj, výborné výkony, škoda jen slabší defenzivní činnosti. Musíme makat dále a nenechat si historickou vítěznou šňůru přetrhnout.

 

 

 

Sestava:

Maryšler - Leško, Macháň, Kürti, Sečka - Tichý, Štrublík, Dluhoš