Jdi na obsah Jdi na menu

5.5.2018 - JČ Marefy, Orli Bučovice "A"

Hřiště Gymnázium Bučovice

 

JČ Marefy - FC Kloboučky "B" 6:5 (2:1) 

Branky: Maláč Jakub 4, Maláč Petr, Levíček Pavel - Leško Marek 2, Dluhoš David 2, Zbytek Libor

Sestava Marefy: Heichel Marek - Adamík Tomáš, Hák František, Chaloupka Vít, Levíček Pavel, Maláč Jakub, Kopáček Lukáš, Maláč Petr, Doupovec Lukáš

 

Orli Bučovice "A" - FC Kloboučky "B" 3:4 (2:4)

Branky: Svoboda Michal, Šrom Marek, Volec Lubomír - Dluhoš David, Leško Marek, Jetelina Jakub, Štrublík Ladislav

Sestava Orli: Korytář Jiří - Svoboda Michal, Šrom Marek, Volec Lubomír, Volec Rudolf, Svoboda Zdeněk, Koudelka Petr
 

 

Dobrý výkon z Krásenka se promítl i do dvojzápasu s Marefy a Orli. I když musíme napsat, že důležitý faktor byla přítomnost Laďě Štrublíka. Vyrovnaná partie s Marefy mohla dopadnout jakkoliv. Možná by zápasu slušela remíza, možná jsme mohli vyhrát, nebýt několika chyb po kterých soupeř vstřelil branky. Každopádně výledkem je těsné vítězství Maref.

Do zápasu s Orli jsme šli pouze s pěti hráči do pole, navíc hned po boji s Marefy. Naše taktita tedy byla trpělivě vyčkávat a pokud možno po chybě soupeře trestat brejky. A světe div se, taktika vyšla náramně. Během několika minut se mám podařilo vstřelit tři branky a naše vyčkávání se změnilo na taktiku betonovou, z čehož by měl zcela jistě radost Fanklub defenzivního fotbalu. Orlíci, bušící do defenzivnho valu, sice stáhli náskok, ale nám se zadařilo přidat ještě jeden příspěvek a změna stran proběhla za stavu 4:2 pro nás. Druhé dějství mělo naprosto stejný průběh, ale naše urputná snaha jít si za premiérovým vítěztvím byla silnější než ataky soupeře a my tak mohli slavit první tři body.

 

 

Sestava:

Brankář: Maryšler Libor

Obrana: Zbytek Libor, Leško Marek, Jetelina Jakub

Útok: Dluhoš David (C), Štrublík Ladislav, Piták Adam (I. zápas)