Jdi na obsah Jdi na menu

16.04.2016 - Inexis "B", Inexis "A"

21. 4. 2016

SA Za stadionem Vyškov

 

Inexis Bučovice "B" - FC Kloboučky "B" 5:3 (3:1)

Branky: Hovězák Petr 3, Jetelina Jakub 2 - Hobza Martin 2, Koval Stanislav

Inexis Bučovice "A" - FC Kloboučky "B" 7:5 (3:3)

Branky: Horák Michal 3, Sádlík Tomáš 2, Farkaš Martin, Klíč David - Hobza Martin, Leško Marek, Dluhoš David, Koval Stanislav


 

Zápasy po dlouhé několika měsíční přestávce bývají problém a byl to problém i v sobotu. Bez tréninku jsme se potkali na hřišti po několika týdnech. A také se nám podle toho dařilo nebo spíše nedařilo. Souhra prostě vázla. V prvním zápase s Inexisem "B" jsme sice míč drželi déle než soupeř, ale naše koncovka byla špatná. Střely létaly všude jen ne na branku. V zápalu snahy jsme občas zapomněli na zadní vrátka čehož soupeř využil a z několika málo šancí dal z přečíslení gól. Jeho náskok byl po celou dobu zápasu nejméně o dvě branky což se nám nepodařilo stáhnout.

Do zápasu s áčkem Inexisu jsme nevstoupili zrovna šťastně. Přímo z naší rozehry nám soupeř sebral míč a po pár vteřinách vedl 1:0. Nám se ale zadařilo vývoj hry v následujících minutách otočit na 3:1, čímž jsme soupeře značně znervózněli. Místo toho abychom si vedení do poločasu pohlídali jsme dvakrát inkasovali a poločas skončil nerozhodně 3:3. Ve druhé části se začal soupeř prosazovat více před naší brankou, naopak naše pokusy o vstřelení branky ztroskotaly na nepřesné koncovce. Nakonec soupeř zápas otočil a my tak všech šest bodů necháváme oběma týmům Inexisu.

 

 

Sestava:

Brankář: Maryšler Libor (C)

Obrana: Leško Marek, Koval Stanislav, Tesař Jaroslav

Útok: Dluhoš David, Hobza Martin, Ondráček Robin