Jdi na obsah Jdi na menu

12.09.2015 - Amor Vyškov "B", Orli Vyškov

Gymnázium Bučovice

 

FC Kloboučky "B" - Amor Vyškov "B" 0:3 (0:1)

Branky: Bartoš Marian, Mindek Martin, Brunclík Martin

FC Kloboučky "B" - Orli Vyškov 2:4 (1:3)

Branky: Leško Marek 2 - Erben Rudolf, Nedvěd Petr, Holler Jiří, Kokeš Jan


 

Sestava na první letošní turnaj se nerodila lehce, ale nakonec se dala dohromady, bohužel bez výrazných posil. Avšak k našemu překvapení i rezerva Amoru v sobotním dopoledni nedorazila se sestavou, která by nás měla výrazně porazit, nicméně i tak jsme chtěli spíše spoléhat na defenzívu. První minuty patřili Amoru, ale svoje vypracované šance nedokázali proměnit v branku. Další minuty jsme přebrali otěže zápasu na svoje "kopačky" ale stejně jako soupeř jsme nedokázali rozvlnit síť ze správné strany. Nakonec se dočkali hosté z Vyškova, rychlý brejk končí nahrávkou na zadní tyč kde nikým neatakovaný hráč soupeře pohodlně otevírá skóre. Za stavu 0:1 končíme první pětadvaceti minutovku a jdeme na další. Ve druhém poločasu se obraz hry měnit, Amor více hraje na jistotu a snaží se mít míč pod svojí kontrolou. Trpělivost se mu vyplácí a dvěma góly v rozmezí pár minut zvyšuje na 3:0 čímž je o vítězi prakticky rozhodnuto.

Jak viděl zápas soupeř:

Druhý zápas nás čekala rezerva Klobouček bez áčkových posil.K vzhledem naší sestavě se čekala vyrovnaná bitva.První minuty patřili Amoru,který si vytvořil tři šance-dvě neproměnil Maroš jednu Ševa.Poté se Kloboučky otřepaly a byly jednoznačně lepším týmem.My jsme ovšem s nasazení všech sil kvalitně bránili,zbytek pochytal skvělý Karlos.Z ničeho nic jsme se dostali do brejku, kdy Ševa našel Minďu a gólem do prázdné jsme se dostali do poločasového vedení.Druhý poločas jsme hru zlepšili a snažili se držet míč.Větší šance ovšem k viděni nebyly.V 30minutě zahrává Bruno roh nachází Maroša,který přesně zakončuje k tyči a vedeme 2:0.O chvíli později Bruno překonává na dvakrát brankáře Klobouček a vedeme 3:0.Vše vypadá ,že zápas v klidu dohrajeme s nulou.To jsou právě chvíle pro Maroše a Ševu,kteří v závěru nejednou pokazili Karlosovi čisté konto.Tentokrát to na sebe vzal Ševa,tak dlouho si nahrával s Brunem míč,až se zjevil hráč Klobouček sám před Karlosem,který ho vychytal a mohl slavit druhou nulu a my 6bodů!

http://skamorvyskov.webnode.cz/news/becko-s-nulou/

 

Zápas s Orli jsme začali nešťastnou brankou soupeře z útočné poloviny. Náš brankář si naběhl na rozehraný roh, střelou trefil hráče soupeře a ten mířil přesně. Naše snaha o vyrovnání byla poznamenána absencí pravého zakončovatele, šance jsme si vytvořili, ale ne a ne proměnit v branku. To se nakonec podařilo, ale soupeři. Střela téměř do šibenice znamenala vedení hostů 2:0. Do konce prvního poločasu se skóre měnilo, oba týmy si připsaly po jedné brance a tak se změna stran provedla za stavu 1:3 pro hosty z Vyškova. Ve druhém poločase jsme obléhali branku soupeře ale opět bez výrazného zakončení. Nakonec jsme se dočkali, druhou brankou v zápase se prezentoval Leško, na jeho gólový zásah mu asistoval novic v našem dresu Tesař. Naše naděje na vyrovnání však pohasly brankou z penalty - 2:4. Na tuto změnu stavu jsme již nedokázali odpovědět a tak dnes všechny body putují do Vyškova.

 

 

Sestava:

Brankář: Maryšler Libor (C)

Obrana: Leško Marek, Kürti Jan, Piták Adam

Útok: Dluhoš David, Levíček Ondřej, Tesař Jaroslav (II. zápas)