Jdi na obsah Jdi na menu

02.06.2012 - Orli Vyškov, Amor Vyškov "B"

3. 6. 2012

  02.06.2012 - SA Hvězdlice

 

FC Kloboučky "B" - Orli Vyškov 12:3 (7:1)

Branky:  Dluhoš David 4, Tichý Pavel 3, Štrublík Ladislav 2, Macháň Petr, Leško Marek, Koval Stanislav - Nezdařil Vladimír, Nedvěd Petr, Holler Jiří

 

 

FC Kloboučky "B" - Amor Vyškov "B" 3:6 (2:2)

Branky: Duhoš David, Koval Stanislav, Sečka Tomáš - Fiala Robin 2, Bartoš Marián, Hromek Vojtěch, Ševčík Milan, Derka Jan

ŽK: Macháň Petr - 0


K dalšímu turnaji OP jsme zajižděli s mírnou obavou o výkon a výsledek. Důvod byl jednoduchý, téměř 3/4 týmu nominovaného na sobotní turnaj během páteční noci trénovalo rotace.......rotace na baru - ty máme zvládnuty opravdu dokonale. S křišťálově čistou krví dorazilo na turnaj jen trio hráčů: Maryšler, Koval, Dluhoš.

I přes handicap dvojího vidění míče u některých hráčů se nám podařilo vítěznou sérii prodloužit. Nutno dodat, že nám k tomu dopomohl výraznou měrou i soupeř, který neměl zrovna svůj den. V prvním zápase dostal deseti gólový příděl od Hvězdlic a v tomto duchu pokračoval i zápas s námi. Zcela odevzdanému soupeři jsme nasypali dvanáct branek, přičemž skóre mohlo být daleko vyšší.

Do zápasu s Amorem se nám podařilo snížit výši promile v krvi a začít lehce pošilhávat na prodloužení vítězné šňůry. První poločas byl vyrovnaný, čemuž odpovídá i poločasové skóre 2:2. Avšak ve druhém poločase jsme vyrobili několik chyb, které soupeř potrestal a zaslouženě vyhrál 6:3. 

 

 

Sestava:

Maryšler - Koval, Macháň, Leško, Sečka - Tichý, Štrublík, Dluhoš