Jdi na obsah Jdi na menu

21. kolo, FC Tango Hodonín "B" - FC Kloboučky

Hala: Hodonín - 16.3.2018


tango-hodonin.jpg      vs.       novy-znak-fc--1-.png

 

FC Tango Hodonín "B" - FC Kloboučky 7:7 (1:2)

Branky: Bidmon Michal 4, Vanda Filip 2, Novotný Pavel - Ševčík Jan 2, Koudelka Petr, Chadima Jan, Němec Petr, Němec Lukáš, Nový Ondřej

ŽK: Bidmon Michal, Beneš David - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Vašíček Jiří (8,4), Sýkora Tomáš (8,4)

Delegát: Marek Pavel

Diváků: 85

 


Komentář:

V komentáři si trošku zahrajeme na alibisty a s dovolením také využijeme komentář soupeře. Ten totiž skvěle popisuje páteční utkání: futsal je opravdu sport kde každou minutu nevíte co čekat.

 

První poločas připravil divákům tři branky. Domácí se v 9. minutě dostali do vedení zásluhou Vandy 0:1, ale my jsme okamžitě odpověděli brankou Koudelky (as. Němec L.) v 10. min - 1:1. Až do konce první půle se hrál vyrovnaný futsal se šancemi na obou stranách, ale oba brankáři odolávali. Nicméně přeci jen se vedení přiklonilo na naši stranu, po souhře Kovala a Ševčíka posledně jmenovaný ve 20. minutě otáčí skóre - 2:1.

 

Druhý poločas připravil divákům gólové pohoštění. Ve 22. min se prosazuje dělovkou Bidnon - 2:2. Od 25. minuty do 31. minuty rozjíždíme naše představení:

25. min - Chadima (as. Němec L.) - 3:2

26. min - Ševčík vymetl levačkou šibenici - 4:2

28. min - Petr Němec po nahrávce Chadimy - 5:2

31. min - Němec Lukáš (as. Maryšler) - 6:2

Je rozhoduto? Ale kdeže. Soupeř jde do power play, kterou má velice dobře nacvičenou. Naše obrana s brankářem odolávala statečně a houževnatě, ale 9 minut je ve futsale dlouhá doba, zvláště při bránění přesilovky. Domácí snižují ve 32. min - 3:6. Ve 35. min znovu ukrajují náskok - 4:6. Ve 38. minutě se nám daří skórovat do prázdné branky zásluhou O. Nového 4:7 a naděje na plný bodový zisk stále žije. Snaha Tanga o zvrat pomocí přesilovky ale nese svoje ovoce. Ještě ve stejné minutě je znovu sníženo - 5:7. Stále je to o dvě branky, ale ve 39. minutě se daří domácímu celku pokořit naši obranu 2x a srovnat stav na 7:7.

 

Z Hodonína vezeme bod. Ztráta nebo úspěch? Názor ať si udělá každý svůj. V utkání jsme vedli 6:2 a do konce zbývalo pouhých 9 minut. Na druhou stranu, vynikající power play soupeře a do konce dlouhých 9 minut. Nakonec body pro oba týmy, krásný futsal, plno branek a spokojení diváci - tak to má být.

 

Střely na bránu:

Kloboučky - Tango -:-

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Tango -:-

 

Komentář soupeře:

Béčko se rozloučilo s diváky gólovou přestřelkou!!

19.03.2018 | Jiří Štěrba

Domácí rezerva sice na konci 31. minuty prohrávala s FC Kloboučky již 2:6, přesto se nakonec body v divizním pátečním souboji v hale TEZA Hodonín po zásluze dělily po divokém výsledku 7:7 !!

Páteční duel se hrál v pohodové atmosféře. Domácí nezačali dobře, když po prvním poločase prohrávali 1:2 a v jednatřicáté minutě dokonce již 2:6, ovšem FUTSAL je natolik zajímavý a neočekávaný SPORT, že po čtyřiceti minutách napsali rozhodčí do Zápisu o utkání KONEČNÝ VÝSLEDEK: 7:7.

Již ve 2. minutě neuspěl v sólu domácí Kupčík, o dvě minuty později pak napálil prudký balon do břevna hostující svatyně Krejčiřík. V páté minutě se pochlapil domácí brankář Parobek, který vychytal Miroslava Nového a v deváté minutě se poprvé měnilo skóre: to se z těžkého úhlu z levé strany prosadil ranou po zemi ke vzdálenější tyči Vanda – 1:0. Za patnáct sekund bylo ale srovnáno, když Koudelka se ze střední vzdálenosti nemýlil – 1:1. V 11. minutě měl možnost domácí Konečný, ale gólman Libor Maryšler byl na místě. O minutu později se řítila trojice domácích futsalistů na jediného bránícího hráče soupeře, ovšem situaci špatně vyhodnotil Kupčík, jehož přihrávka nenašla ani Konečného, ani Vandu. Ve třinácté minutě mělo šanci opět Tango B (Beneš), ale skvělým skluzem zasáhl brankář hostů. Následně se dostal do zajímavého protiútoku Jan Ševčík, brankář Parobek ovšem dobře zasáhl. V poslední minutě prvního poločasu se vydařila spolupráce hostujícího dua Ševčík-Stanislav Koval, po které šli soupeři do nejtěsnějšího vedení – 1:2.

Úvod druhé půle mělo lepší Tango B, ale stále chybělo lepší zakončení. Ve 21. minutě průnik Vandy skončil nepřesnou přihrávkou, o minutu později pálil nepřesně Krejčiřík, ovšem ve 22. minutě se přece jenom nakonec domácí hráči a fanoušci radovali: Bidmon srovnal na 2:2 a mohlo se začít nanovo. Lépe se ale zadařilo hostům, kteří v časovém sledu od 25. - 31. minuty pokořili čtyřikrát domácí defenzivu, a zdálo se, že o výsledku je rozhodnuto. Domácí ale začali hrát power-play, a protože tuto hru často na trénincích nacvičují, přišly i první dílčí gólové trefy. Domácí se trefili pětkrát, přičemž statečný soupeř zamířil ve zbytku dramatického duelu do hodonínské sítě pouze jednou! Přitom Tango B mohlo získat dokonce tři divizní body, ale šestatřicet sekund před závěrečnou sirénou netrefil ve výhodné pozici prázdnou bránu Krejčiřík!

„Pro diváka to dnes bylo určitě zajímavé utkání, pro trenéry opět na infarkt. My jsme se dokázali výrazněji prosadit až ve druhém poločase při hře bez brankáře a v závěru jsme měli šance i na vítězný gól, ale chybí tomu taková ta buldočí snaha a vůle. Věděli jsme o kvalitách soupeře, který u nás potvrdil to, co jsme od něho očekávali. Hosté nám bohužel utekli až o čtyři branky, ale zaplaťpán bůh za pro nás jeden cenný bod. Je to sice z domácí palubovky málo, ale podle toho, jak se utkání vyvíjelo, tak ten bod je dobrý,“ řekl po infarktovém závěru tohoto divizního duelu domácí kouč MAREK JÁNOŠ.

zdroj: http://www.tango-hodonin.cz

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Koudelka Petr, Nový Miroslav, Koval Stanislav, Zezula Eduard

Útok: Němec Petr, Chadima Jan, Němec Lukáš, Ševčík Jan

Realizační tým: Konečný Václav, Šlampa Jan, Štrublík Ladislav (trenér)

 

Sestava Tango Hodonín:

Brankáři: Parobek Aleš

Hráči do pole: Vanda Filip (C), Krejčiřík Ondřej, Kotásek Pavel, Bidmon Michal, Beneš David, Osička Roman, Novotný Pavel, Konečný Filip, Kupčík Lubomír