Jdi na obsah Jdi na menu

19. kolo, KSTK Mitra Brno - FC Kloboučky

Hala: Brno - Tuřany - 2.3.2018


mitra-brno.jpg      vs.       novy-znak-fc--1-.png

 

KSTK Mitra Brno - FC Kloboučky 8:6 (1:3)

Branky: Šotola Tomislav 4, Motyčka Tomáš 2, Žáček Jiří 2 - Handlíř Michal 2, Koudelka Petr 2, Maláč Jakub, Nový Miroslav

ŽK: Šotola Tomislav - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Kliner Jan (8,4), Rygl Luboš (8,4) 

Delegát: Dilhof Martin

Diváků: 5

 


Komentář:

Do Tuřan jsme přicestovali bez osmi hráčů základní sestavy a tak dostali možnost kluci šíršího kádru. A co očekávat od zápasu? S přihlédnutím na naše oslabení a aktuální formu soupeře sami netušíme...

 

První poločas nezačal špatně. Soupeře přehráváme v držení míče a brněnští vyčkávají v obraně na případné brejky a ohrožení naší branky. To se jim také ve 4. minutě podařilo gólem Motyčky na 0:1. Nenecháváme se rozhodit a dál se snažíme trpělivě dobývat soupeřovic svatyni. V 10. minutě si připisujeme kýžený vyrovnávací gól, po asistenci Nového jej střílí Maláč - 1:1. Soupeře prakticky k ničemu nepouštíme a ve 14. minutě brankou Nového otáčíme vývoj - 2:1 (as. Handlíř). Když ve 20. minutě nechytatelnou dělovkou do šibenice zvyšuje Koudelka na 3:1 (as. Maláč), odcházíme spokojeni do šaten.

 

Do druhého poločasu provádíme změnu na brankářském postu, Maryšlera střídá Buriánek a i on se za chvíli nebude stačit divit. Ve druhém poločasu proti nám stojí úplně jiná Mitra než v první půli. Hráči soupeře nestojí v obraně, ale aktivně se zapojují i do napadání a také začínají více střílet. První vážnou hrozbu za nás hasí, po střele z přímáku, tyč a to již ve 21. minutě. V 26. min se ale Šotola nemýlí - 3:2. Na rozdíl jednoho gólu dokážeme zareagovat ve 29. min. Po výhozu Buriánka sklepává hlavou Chadima na nabíhajícího Handlíře - 4:2. Stále běží 29. minuta a soupeři dovolujeme znovu se dotáhnout. V domění toho, že míč přešel do autu přestáváme hrát, ale soupeř ne - 4:3, Šotola. Rozhozeni vzniklou situací o minutu později nezachytáváme náběh Žáčka a jeho střela k tyči znamená vyrovnání - 4:4. Vedení můžeme opět strhnout na naši stranu, ale střela Koudelky se odráží od břevna před brankovou čáru. Smutnit nemusíme. Za minutu, ve 31. min, Koudelka se z rozehraného rohu trefuje křižnou dělovkou do šibenice (as. Handlíř) - 5:4. Znovu vedeme, ale Mitra s vidinou možných bodů a pouze jednobrankového manka začíná gólově řádit. 34. min, neobsazený Motyčka sám před Buriánkem nemá problém vyrovnat - 5:5. 36. min, Šotola dostává moře času k zamíření z dálky - 5:6. 37. min, ztráta míče a další samostatný nájezd na Buriánka - 5:7, Žáček. 37. min, nepoučeni znovu ztrácíme míč, tentokráte v roli posledního obránce Nový a opět necháváme Buriánka čelit "nájezdu" - 5:8, Šotola. V plodné 37. min ještě stihne snížit Handlíř (as. Němec) na 6:8, ale více již není v našich silách.

 

Domů se tedy vracíme s prázdnou. Nebudeme si nic nalhávat, po prvním poločasu jsme věřili, že bychom body mohli dovézt. Nicméně brankový zkrat, kdy jsme za stavu 5:4 nechali soupeře otočit na 5:8 nás stál naději na bodový zisk.

 

 

Střely na bránu:

Kloboučky - Mitra -:-

Střely mimo bránu: 

Kloboučky - Mitra -:-

 

Komentář soupeře:

 

zdroj:

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor, Buriánek Josef

Obrana: Handlíř Michal (C), Koudelka Petr, Nový Miroslav

Útok: Chadima Jan, Němec Petr, Levíček Ondřej, Maláč Jakub

Realizační tým: Konečný Václav, Prášilík Vítězslav, Štrublík Ladislav (trenér)

 

Sestava Mitra Brno:

Brankáři: Rauscher Lukáš

Hráči do pole: Šotola Tomislav (C), Žáček Jiří, Novotný Lukáš, Hambálek Aleš, Rybníček David, Motyčka Tomáš