Jdi na obsah Jdi na menu

7. kolo, 26.11.2016 - FC Toka Brno

Hala: Křenovice


novy-znak-fc--1-.png      vs.     toka-brno.jpg

 

FC Kloboučky - FC Toka Brno 5:2 (3:0)

Branky: Jeřábek Michal 3, Ševčík Jan, Chadima Jan - Bárta Vít, Demko Luboš

ŽK: Ševčík Jan, Němec Lukáš - Kugler Michal, Bárta Vít

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Vašíček Jiří (8,3), Texl David (8,3)   

Delegát: Stix Jiří

Diváků: 30

 

 

Komentář:

K zápasu s Tokou se nám sešla téměř plná sestava, naopak soupeř postrádal několik hráčů včetně kanonýra Ryšavého. Tímto naše šance na body několikanásobně vzrostly a bylo potřeba toho využít.

 

A začalo se pěkně od podlahy, soupeře jsme od prvních vteřin uzamkli na jeho polovině a náš tlak vyústil v první branku již ve 4. minutě. Nechytatelnou bombou z dálky otevírá skóre Jeřábek (as. Handlíř) - 1:0. Asistent u první branky byl i branky druhé. Uběhlo pouhých 22 vteřin, Handlíř vybojoval míč, přes celé vápno dává Chadimovi který téměř na brankové čáře nemůže minout - 2:0. Vytváříme si více šancí než soupeř, další možnost máme po vyvezení míče Jeřábkem, který natahuje k další dělovce, ta tentokrát končí na spojnici. Z prvního poločasu je ukrojena první deseti minutovka, soupeř stále čeká na svoji první střelu na branku. Naopak šance na naší straně opět přibývají, ale u brněnských stojí opět štěstí - projektil Nového končí na spojnici. Do konce zápasu zbývá 3:38, soupeř nastřádal 5 faulů. V zakončení jsme více nebezpečnější než hráči Toky, další střelu Nového vytahuje golman. Ten se blýskne teké vynikajícím zákrokem při nájezdu Němce a Chadimy, kteří se řítili sami na branku. V poslední minutě poločasu přeci jen zvyšujeme na 3:0. Jeřábek vybojoval míč, přihrává Ševčíkovi který svoji šanci proměňuje. Střely na branku v první části Kloboučky 7-2 Toka.

 

Druhý poločas nezačínáme ideálně, ještě neskončila první minuta a soupeř snižuje - 3:1, čas 20:54. Další šance soupeře, od pohromy nás zachránila tyč. Časomíra ukazuje 22:41, Jeřábek zakončuje kombinaci se Ševčíkem - 4:1. Po faulu zahráváme přímý kop, vzdálenost je idální na přímou střelu které se zhostil Němec, golman ránu vytahuje. V další obrovské šanci se ocitá Jeřábek, brankář jeho únik vychytal. Hra je teď nahoru dolů, ale s více nebezpečnými šancemi na naší straně. V jedné z nich se ocitá Levíček, avšak ani na dvakrát nedokázal překonat brankáře. Soupeř snižuje v čase 28:26 - 4:2. Do konce utkání zbývá ještě osm minut, Toka začíná kombinovat hru s hrou bez brankáře. Přesilovka jim však nevychází dle představ a Jeřábek zvyšuje na 5:2 střelou do prázdné branky, to vše ve 33. minutě. Zbývající minuty se opět linou ve střídání soupeřovic power play, kterou úspěšně ubráníme.

 

Tři body jsou doma. Body, se kterými jsme, proti takovému soupeři, moc nepočítali, ale díky zodpovědnému přístupu a nasazení nejen v obranné fázi je kluci vybojovali. Dnes můžeme říci: byli jsme lepší a máme zasloužené vítězství.

 

Střely na bránu:

Kloboučky - FC Toka Brno 16:9

 

 

Komentář soupeře:

V sobotu jsme jeli do Krenovic na půdu Klobouček, kteří se na nás dokonale připravili a díky svému důrazu a neustálému pohybu nás přehráli 5:2. Zápas se nám nepodařil už od samého začátku, když jsme prohrávali 3:0 a už bylo velice těžké utkání zvrátit. Zlomový moment byl, když za stavu 1:3 jsme nedali tutovou šanci a z následné individuální chyby nás soupeř potrestal na 4:1 a bylo po zápase. Na závěr jsme se snažili hrát power play, ale naše hra byla jako celý zápas bidna!

zdroj: oficiální Facebookové stránky FC Toka Brno

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Handlíř Michal, Němec Lukáš, Jeřábek Michal, Nový Ondřej (C), Havránek Marek

Útok: Chadima Jan, Ševčík Jan, Koval Stanislav, Levíček Ondřej, Horák Vilém

Realizační tým: Štrublík Ladislav (trenér), Konečný Václav, Vrábel Patrik, Chadimová Nikola

 

 

Sestava Toka Brno:

Brankáři: Sehnal Martin

Hráči do pole: Zavadil Ondřej, Demko Lukáš (C), Foukal Jakub, Hodek Martin, Kugler Michal, Příkrý Marek, Bárta Vít, Boháč Jan