Jdi na obsah Jdi na menu

2. kolo, 8.10.2016 - SK Amor Lazor Vyškov "B"

Hala: Křenovice

 

 novy-znak-fc--1-.png     vs.    amor-logo.jpg

 

FC Kloboučky - SK Amor Lazor Vyškov "B" 5:9 (4:4)

Branky: Chadima Jan 3, Štrublík Ladislav 2 - Tichý Pavel 3, Ševčík Milan 2, Chubirka Vadim 2, Gottvald David, Lička Josef ml.

ŽK: Nový Ondřej - Palla Sebastian

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Slanina Tomáš (8,3), Vašíček Jiří (8,3) 

Delegát: Stix Jiří

Diváků: 50

 


Komentář:

Měření sil se soupeřem, který by měl patřit ke špičce divize, divácky zaplněná hala, chuť odčinit zaváhání z minulého týdne a nádech okresního derby. Těmito body by se dalo charakterizovat první domácí střetnutí.

 

Začátek jsme měli vskutku impozantní. V 6. minutě vymetl Štrublík nádhernou střelou z přímého kopu šibenici a my se ujímáme vedení 1:0. V téže minutě se po kombinaci s Levíčkem prosazuje před brankou Chadima - 2:0. Hosté jsou tímto průběhem naprosto zaskočeni což dokumentuje chyba které se dopouští Tichý, pomalé zpětné nahrávky golmanovi se zmocňuje Chadima a do prázdné zvyšuje již na 3:0, to vše v 8. minutě. Možná zlomové okamžiky přichází v následujících minutách. Nejdříve chybělo Levíčkovi na dorážku do odkryté branky několik centimetrů. Následně velmi slibnou šanci přečíslením zakončuje špatnou nahrávkou Štrublík. V 16. minutě soupeř ožívá střelecky. Nahrávku na zadní tyč doklepává Ševčík - 3:1. Následuje 17. minuta, bohatá na branky. Soupeř nejprve snižuje na 3:2. O pár sekund později trefuje z dálky šibenici Chadima - 4:2. Odpovědí soupeře je přesná střela na zadní tyč a za pomocí tyče gól - 4:3. V 18. minutě se dopouštíme šestého faulu a soupeř může vyrovnat z 10-i metrového kopu. Dobře postavený Maryšler Ličkovu ránu vyráží. V 19. minutě mají vyškovští hráči šanci na reparát. K exekuci dalšího 10-i metrového kopu se staví Ševčík, brankář vytahuje na tyč, ale odražený míč pohotově uklízí Tichý - 4:4makeimage.jpg

 

Do druhé půle jsme nevstoupili tou správnou nohou. Ve 22. minutě se dostává soupeř k míči po chybné rozehrávce a osamocený hráč svoji šancí nepohrdl - 4:5. Na další branku čekali diváci do 32. minuty. Brankář soupeře nerozehrál do čtyř vteřin a následoval nepřímý kop zakončený Štrublíkem dělovkou pod břevno - 5:5. V následující minutě dochází k souboji ve vápně Chadimy s obráncem Tichým který si pomáhá držením našeho útočníka. Bohužel, píšťalka rozhodčího zůstává němá. V 35. minutě necháváme Tichému více prostoru než je zdrávo a ten vymetá šibenici - 5:6. O minutu později odskakuje soupeř o dvě branky. Tichý z dálky nastřeluje po zemi a za pomoci clonících hráčů míč končí u tyče - 5:7. Ihned jdeme do přesilovky, ale soupeřovu obranu nedokážeme překonat. Naopak soupeř ve 38. a 39. minutě střílí další branky čímž zápas rozhoduje - 5:9.

 

Nebývá to zvykem aby se po prohře chválilo, nicméně v tomto případě musíme celému týmu složit poklonu. I přes nepříznivý výsledek se na hřišti makalo, bojovalo a tým hrál s obrovským nasazením. Svůj díl na tom má také soupeř, jehož nasazení nebylo o nic menší a hlavně obě mužstva předvedla pohledný futsal s množstvím střel, brankářských zákroků, gólů a osobních soubojů. V tomto směru byl divák jednoznačným vítězem.  

 

Postřeh trenéra Štrublíka:

Dnešní zápas před velmi slušně zaplněnou halou jsme odehráli velmi dobře, bohužel opět bez bodového zisku. Začátek zápasu se nám vydařil, ale i přes brzké vedení 3:0 byl poločasový výsledek 4:4. Prvních 10 minut hráči úspěšně plnili pokyny o vysokém napadání, ale následně úbytkem sil a zlepšeného pohybu soupeře vznikaly naše chyby. Ve druhém poločase se tento obraz hry opakoval, ale my dokázali náš výkon ještě vystupňovat vyrovnávací brankou na 5:5. Soupeř bohužel během minuty ze dvou střel z větší vzdálenosti zápas rozhodl a ani naše power play na tom nic nezměnila. Zápas se hrál ve vynikajícím tempu a měl vysoce nadprůměrnou divizní úroveň. Týmu musím poděkovat za parádní výkon a fantastický přístup. Tímto výkonem se musíme odrazit a snad to dokážeme v dalším kole proti Havlíčkově Brodu, který ovšem nebude vůbec lehký soupeř, protože má letos vysoké ambice a tým plný hráčů kteří prošli fotbalovou Jihlavou. 

 

 

 

Střely na bránu:

Kloboučky - Amor Lazor Vyškov "B" -:-

 

 

Komentář soupeře:

Hodnocení trenéra Josefa Ličky st.:

Viděli jsme velice kvalitní divizní utkání, ve kterém nás zpočátku domácí zaskočili velmi dobrou hrou s vysokým napadáním a dokázali se i prosadit v koncovce. Od stavu 3 : 0, po změně stylu hry, jsme domácí začali přehrávat a stav utkání srovnat. Ve druhém poločase jsme již převzali taktovku hry do svých rukou a nepustili jsme soupeře do šancí a zápas jsme dotáhli do vítězného konce. Utkání bylo rychlé, tvrdé a plné nasazení z obou stran a myslím, že se muselo divákům líbit. Naši hráči jej odmakali naplno a zaslouženě jsme získali tři body.

zdroj: www.amorlazorvyskov.cz

 

 

Sestava:

Brankáři: Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Handlíř Michal, Levíček Ondřej

Útok: Chadima Jan, Štrublík Ladislav, Havránek Marek

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Suchánková Renata

 

 

Sestava Amor Lazor Vyškov "B":

Brankáři: Kotulán Jan

Hráči do pole: Ševčík Milan, Flachs Dominik, Bílek Dominik, Palla Sebastian, Tichý Pavel, Chubirka Vadim, Gottvald David, Lička Josef ml. (C)