Jdi na obsah Jdi na menu

16. kolo, 28.1.2017 - Arsenal Brno

Hala: Křenovice


novy-znak-fc--1-.png      vs.     arsenal.gif

 

FC Kloboučky - Arsenal Brno 6:3 (3:2)

Branky: Nový Ondřej 3, Koval Stanislav 2, Handlíř Michal - Kolář Jakub, Čuhel Martin, Hrazděra Michal

ŽK: 0 - Jeřábek Martin, Čuhel Martin, Kolář Jakub 

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Kolář Jaroslav (8,4), Slanina Tomáš (8,4) 

Delegát: Brtníček Miloslav

Diváků: 20

 

 

Komentář: 

Po nulovém zisku v minulém kole jsme chtěli toto zaváhání odčinit. Avšak cesta k nápravě nebude jednoduchá, v cestě nám stojí silný Arsenal Brno.

 

První změna skóre se udála již ve třetí minutě. Koval přesně načasoval náběh a netradičně kolenem zakončuje přihrávku Nového - 1:0 (2:42). Další branku mohl přidat Handlíř. Po vybojování míče upaluje sám na brankáře, jeho zakončení míří těsně vedle tyče. Soupeř hrozí také, ale jeho střely zatím létají mimo naši branku. Další z velkých šancí má před sebou Chadima, po nahrávce Němce obstřeluje gólmana, ten vytahuje na roh. Uběhla desátá minuta a hraje se futsal ve slušném tempu, šance na obou stranách. Tři střely brněnských, které již zamířili na cíl pochytal Buriánek. Poprvé se také rozezněla tyč. Ondra Nový z velkého úhlu střelil míč do brankové konstrukce. Ve třinácté minutě se opakuje naprosto identická akce jako při první brance. Koval nabíhá na zadní tyč, Nový posílá přesnou přihrávku a je to z toho zvýšení na 2:0 (12:40). V patnácté minutě je ale sníženo. Hráč hostí se ocitá sám před Buriánkem a střelou přesně mezi nohy upravuje na 2:1 (14:28). Další branka padla o minutu později. A byla to branka vyrovnávací. Vše začalo špatným postavení při autu soupeře, k míči se dostává nepokrytý hráč, Buriánek první střelu vyráží, na dorážku je ale krátký - 2:2 (15:30). Štěstí se na nás usměje v samotné závěru. Ve skrumáži před brankou soupeře se nejlépe zorientuje Handlíř a odražený míč od břevna posílá hlavičkou do sítě - 3:2, as. Němec (19:57). Střely za první poločas Kloboučky 8-9. img_20170128_210704.jpg

 

Druhý poločas začíná ve slušném tempu, alespoň co se týče střel. Během dvou a půl minuty soupeř třikrát střílí na naši branku, naopak dělovku Nového zastavila opět tyč. Při další akci byli brněnští blízko vyrovnání, na brankové čáře zachraňuje Chadima. I přesto se ale soupeř dočkal. V po skrumáži ve vápně končí míč v síti - 3:3 (23:11). Ve 27. minutě jdeme opět do vedení. Nový přihrává na vápno Chadimovi ten mu zády k bráně míč naráží zpět a Ondrova střela je gólová - 4:3 (26:58). Čas do konce 11 minut 57 vteřin, při atakování příliš aktivní soupeř dosahuje 5. faulu. Ve 30. minutě jdeme do dvoubrankového náskoku. Ševčík potáhl míč, jeho nahrávka míří na Nového a jeho tvrdá střela končí v síti - 5:3. Neuběhly ani dvě minuty a soupeři zasazujeme další úder. Štrublík přesnou uličkou našel Nového, který bodlem trefuje k tyči - 6:3 (31:52). Soupeř se ale nevzdává, od pohromy nás zachránila tyč. Další zakončení hasí Koval, který vykopává z brankové čáry. Po faulu na Handlíře kope Nový desítku, tvrdou ránou nastřeluje pouze gólmana. Do konce zbývá 6 a půl minuty, soupeř se snaží v poli s brankářem o zvrat utkání. Přesilovka mu nejde úplně dle představ a tak máme možnost zvýšit skóre střelami přes celé hřiště. Jak Handlíř tak i Chadima ale netrefují.

 

Dnes se hrálo ve slušném tempu, vyrovnané utkání, což je vidět i na poměru střel. Bylo vidět, že oba týmy chtějí body a rozhodně je nechtějí dát zadarmo. Pro nás možná rozhodlo i trochu štěstí (viz branka v posledních třech vteřinách), možná domácí prostředí. Každopádně kluci podali vynikající výkon a za body je táhl kapitán Nový se statistikou 3+2.

Střely na bránu: 

Kloboučky - Arsenal 17:20

 

 

Komentář soupeře:

Opět další utkání, které jsme projeli hlavně díky špatné koncovce. Objektivně ale musime přiznat, že domácí byli futsalovější a zaslouženě udrželi všechny body doma.

zdroj: oficiální Facebookové stránky Arsenal Brno

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef

Obrana: Nový Ondřej (C), Koval Stanislav, Němec Lukáš, Handlíř Michal

Útok: Štrublík Ladislav, Ševčík Jan, Chadima Jan, Zezula Eduard

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Vintr Ondřej, Maryšler Libor

 

 

Sestava Arsenal Brno:

Brankáři: Šimoník Karel

Hráči do pole: Jeřábek Martin (C), Chlup Tomáš, Machát Jakub, Čuhel Martin, Hrazděra Michal, Kolář Jakub, Táborský Petr