Jdi na obsah Jdi na menu

14. kolo, 14.1.2017 - San Marino Dolní Loučky

Hala: Křenovice


novy-znak-fc--1-.png      vs.     san-marino.png

 

FC Kloboučky - San Marino Dolní Loučky 8:3 (5:2)

Branky: Nový Ondřej 3, Vintr Marek 2, Ševčík Jan, Buriánek Josef, Chadima Jan - Mašek Jan, Seyfert Václav, Večeřa Kryštof

ŽK: Nový Ondřej, Němec Lukáš, Chadima Jan - Halas Ondřej, Plachký Martin

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Šišma Ondřej (8,4), Horváth Antonín (8,4) 

Delegát: Uhlíř Petr 

Diváků: 40

 

 

Komentář: 

Úspěch z Pohořelic, odkud jsme přivezli tři body ze zápasu s Technikou, jsme samozřejmě chtěli potvrdit v domácím prostředí. Také jsme San Marinu byli dlužni vrátit porážku z posledního souboje a hlavně, v naší momentální situaci potřebujeme každý bod.

 

Ještě jsme nestačili zamknout dveře od šatny a už vedeme! 33 vteřin od úvodního hvizdu vyslal Ondra Nový dalekonosnou bombu za kterou se hostující gólman jen ohlédl - 1:0. Zaražený soupeř se jen těžko hledá a my se dostáváme do dalších šancí. Nový opět zkouší střelu z dálky, brankář úspěšně vytahuje. Další akci vymýšlí Koval který žene míč téměř přes celé hřiště, posílá jej na osamoceného Chadimu, ten zblízka pálí jen do brankáře. Na další branku tak musí diváci čekat až do dvanácté minuty, přesněji 11:30. Na přízemní střelu z dálky Buriánek nedosáhl a je srovnáno - 1:1. Sanmarinští, povzbuzeni vyrovnávacím zásahem, znovu ohrožují naši branku, tentokráte dvakrát úspěšný Buriánek. V čase 13:47 je vedení opět na naší straně, Marek Vintr střílí na zadní tyč a i s notnou dávkou štěstí míč zapadává do sítě - 2:1,as. Chadima. Soupeř oplácí stejnou mincí, střela z dálky znamená vyrovnání - 2:2 (14:24). Do konce zápasu zbývají 3 minuty a 57 vteřin a my máme výhodu přímého kopu, zároveň jde o pátý faul soupeře. K míči se staví Marek Vintr a nekompromisně pálí k tyči - 3:2. V čase 17:35 fauluje soupeř Chadimu. Desítku zahrává Nový, jeho ne úplně ideální střela končí v síti - 4:2.  Pátou branku, hostům do šatny, dává Ševčík po výhozu Buriánka - 5:2 (19:05). Střely za první poločas Kloboučky 11-6 San Marino.

img_20170114_200902.jpg

Druhou půlku začínáme tlakem, během minuty a půl vysíláme na branku Dolních Louček tři střely, zatímco frustrovaný soupeř vyprodukoval za stejné období tři fauly. Naši převahu také korunujeme šestým úspěchem a hattrickem Nového jehož dělovku zastavila až síť - 6:2, as. Němec (22:47). I přes nepříznivý vývoj se soupeř snaží ohrozit naši branku a je blízko snížení, střelu ale zastavuje tyč. V čase 26:54 nám dává San Marino velkou výhodu, dosáhli pěti faulů a každý další znamená desetimetrový kop. Přesto jsou to hosté kteří zaznamenávají ve 30. minutě branku - 6:3. Čas 31:57, soupeř je až příliš horlivý při atakování našeho brankáře, což rozhodčí hodnotí jako faul a my kopeme již druhou desítku v zápase. Tentokráte ale Marek Vintr neúspěšně. Další akci zakončuje Handlíř, sám před brankářem střílí pouze do něj. Zbývá 5 minut do konce střetnutí, San Marino sahá k přesilovce. I přes početní převahu  v power play se soupeř nevyhnul faulu, desítku kope netradičně brankář Buriánek a proměňuje - 7:3 (37:14). Za půl minuty zužitkovává přihrávku Němce Chadima a dává výsledku konečnou podobu - 8:3 (37:41).

 

Dnešní skvělý výkon byl zaslouženě odměněn třemi body. Konečně jsme se dočkali Kloboučků, tak jak je známe - futsal na který se dá dívat, pěkné akce a hlavně nasazení od začátku až do konce. 

 

Střely na bránu: 

Kloboučky - San Marino 25:14

 

 

Komentář soupeře:

sobotu, 14. 1. 2017 od 20,00 hod., jsme nastoupili k dalšímu mistrovskému utkání v Křenovicích proti domácímu týmu FC Kloboučky. Procházíme největší krizí v historii klubu, přesto jsme se o body chtěli porvat.

Hned v první minutě ztratil Skunk na půlce míč, soupeřův hráč napřáhl z 15-ti metrů a Kumarovi míč zapadl k levé tyči - 1:0. Ve 4. minutě se dobře prosadil Skunk, ale napálil pouze gólmana. Po dalším následném propadu nás domácí totálně rozebrali a jen díky parádnímu zákroku Kumara se skóre neměnilo. V 10. minutě prošel přes dva protihráče Skunk, nastřeloval na zadní tyč, ale MaŠ na míč nedosáhl. Ve 13. minutě přerušil rozehrávku soupeře Gheda a z 15-ti metrů přízemní ranou vyrovnal - 1:1. O minutu později jsme dokonce mohli jít do vedení, Plachta si narazil míč se Skunkem a v tísni poté servíroval překvapenému Ghedovi, ten míč před prázdnou brankou nezpracoval. Do další slibné příležitosti vyslal Krištofinho MaŠe, který však sám před brankářem jen dvakrát zakončoval právě do něj. V 15. minutě pronikli domácí kontr po pravé straně, následoval nástřel z 10-ti metrů a Kumar se opět mohl červenat - 2:1. Za minutu dostal míč na hrušku od Michala Sája, obtočil se okolo obránce a přízemní ranou k tyči opět vyrovnal - 2:2. V 17. minutě zahrávaly Kloboučky trestný kop z 10-ti metrů a dotřetice míč procedili skrz "rukavice" našeho brankáře - 3:2. O minutu později fauloval pošesté Míša a desetimetrový kop bohužel opět skrz Kumara prošel, pardon proskákal, až do naší sítě - 4:2. V poslední minutě nakopl dlouhý míč domácí gólman, Skunk podskočil a útočník z otočky prostřelil Kumara popáté - 5:2.

Ve 23. minutě jsme zahráli velmi dobrou kombinaci, Skunk si narazil s Ghedou, posunul na Sáju, jenž mu vrátil, ale Skunk loboval brankáře, bohužel těsně minul. O minutu později se uvolnil na levé straně domácí útočník mezi nohama MaŠe a následně prostřelil Kumara pošesté - 6:2. Ve 26. minutě jsme dobře zakombinovali a Michal zakončoval ranou do gólmana, odražený míč poté opět napálil, ale jen do tyče. Ve 30. minutě rozehrál roh Plachta na Krištofinha, ten vypálil a korigoval - 6:3. Ihned po rozehře mohl stejný hráč snížit na rozdíl dvou branek, ale těsně minul cíl. Domácí následně opět několikrát zahrozili, ale situace slušně řešil Kumar, nabo končily nepřesně. Ve 33. minutě se po přihrávce od Skunka obtočil na hrušce okolo svého střážce MaŠ, naněkolikrát zakončoval, ale následně pískl rozhodčí nepochopitelně šestý faul proti nám. Desítku ale domácí neproměnili. Ve 34. minutě poslal až za obranu krásný míč Michal až na MaŠe, ale ten v super příležitosti opět selhal a branku minul. Ve 38. minutě kopali domácí další desetimetrový kop, již 4. v utkání a tento proměnil jejich brankář - 7:3. Při naší power-play nás poté domácí ještě jednou přehráli, Plachtu prostřelil domácí útočník a zapečetil tak konečný výsledek - 8:3.

Sumasumárum: Měli jsme bojovat o všechno, boj jsme prohráli. Těžko se mi k tomu něco píše, nejen k tomuto utkání ale vůbec k celé situaci ve které jsme všichni, ...........

zdroj: www.sanmarinodl.cz

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef, Maryšler Libor

Obrana: Nový Ondřej (C), Němec Lukáš, Handlíř Michal, Koval Stanislav

Útok: Chadima Jan, Ševčík Jan, Vintr Marek, Havránek Marek, Štrublík Ladislav

Realizační tým: Konečný Václav, Vrábel Patrik, Suchánková Renata

 

 

Sestava San Marino:

Brankáři: Burian Václav

Hráči do pole: Špicl Martin (C), Halas Ondřej, Malásek Michael, Mašek Jan, Plachký Martin, Seyfert Václav, Večeřa Kryštof, Kroupa Michal