Jdi na obsah Jdi na menu

20. kolo, 12.3.2016 - San Marino Dolní Loučky

 SH Tišnov (20. kolo Divize E)

logo.png    vs.  novy-znak-fc.png

San Marino Dolní Loučky - FC Kloboučky 6:1 (2:1)

Branky: Seyfert Václav 2, Halas Ondřej 2, Hvízdal Petr,  Plachký Martin - Chadima Jan

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Kincl Miroslav (8,1), Sýkora Tomáš (8)

Delegát: Blažek Marek

Diváků: 50



Komentář pouze v krátkosti:

Do zápasu jsme vstoupili nejlépe jak jen mohli, již ve 4. minutě jsme vedli zásluhou Chadimy 1:0. Bohužel, toto byl náš jediný přesný zásah. Od této chvíle byli domácí aktivnější a my odolávali jejich nátlaku až do 16. minuty, kdy se v krátkém sledu San Marino dvakrát prosadilo a otočilo vývoj na 1:2. Tímto výsledkem také skončil první poločas.

Druhou část soupeř začal ještě větším tlakem. Naši hráči po sobotních přípravných zápasech nestačili fyzicky což mělo jasné důsledky, další branky celku z Dolních Louček. Skóre se měnilo následovně:

26. min - 1:3

26. min - 1:4

28. min - 1:5

37. min - 1:6

San Marino bylo po většinu utkání lepším týmem a po zásluze zůstávají body u domácích. 

 

 

Statistika zápasu:

 Střely na bránu - Kloboučky ??:?? San Marino

 Střely mimo - Kloboučky ??:?? San Marino

  

Jak to viděl soupeř:

sobotu, 12. 3. 2016 od 20,00 hod., jsme sehráli předposlední domácí mistrovské utkání s týmem FC Kloboučky. V podzimní přestřelce jsme nakonec v Křenovicích podlehli našemu dnešnímu soupeři 7:9. Dnes jsme mu tedy měli co oplácet.

Úvod patřil k opatrnějším s mírnější aktivitou na našich sálovkách. Hned ve 2. minutě vysunul Jura kapitána MaŠe, ale ten svoji příležitost prováhal. Za pár okamžiků utekl Sája po pravé straně, snažil se naservírovat před branku opět MaŠovi, ale toho vyblokoval obránce na roh. Ve 4. minutě měly Kloboučky první vážnější příležitost, když se po našem špatném střídání uvolnil útočník u levé lajny, obešel i Plachtu a křižně obstřelil Turana - 0:1. Do soupeře jsme začali více šlapat a po další kombinaci pálil těsně mimo Skunk. Následné rány v podání Jury rovněž jen těsně míjely cíl. V 8. minutě se uvolnil po levé straně Jura, servíroval na zadní tyč MaŠovi, ale obránce skvělým zákrokem přihrávku přerušil. V 10. minutě přihrál MaŠ z autu míč Sájovi, ten se obtočil okolo obránce a poté napálil míč do spojnice soupeřovi svatyně. O dvě minuty později přihrál Plachta míč do koutu MaŠovi, ten mu vracel polovysoce na zadní tyč, ale první jmenovaný jen těsně minul. V 15. minutě nahodil dlouhý míč Turan na Sáju, ten přiťukl Jurovi, ale náš "šutér" jen těsně minul. V téže minutě vyrobil v obraně chybu Míša, ale Turanosamoceného útočníka skvěle vychytal. Z protiútoku nejdříve podržel míč Sája, přihrál Skunkovi, jenž servíroval na zadní tyč Míšovi, kterému však v poslední chvíli vytečoval míč gólman KloboučkůO minutu později si narazili míč Jura se Sájou a druhý jmenovaný ještě servíroval na zadní tyč MaŠovi, ale míč zblokoval do vlastní branky obránce - 1:1. Ihned po rozehrávce přerušil akci hostů MařaMaŠ uvolnil nabíhajícíhoSáju, který křižně parádně přeloboval gólmana - 2:1. V poslední minutěprvní půle ještě získal míč Plachta, vysunul Sáju do brejku, ale ten osamocen gólmana soupeře neprostřelil.

Druhý poločas jsme začali velkým tlakem a asi na 3 minuty jsme zamkli soupeře v jeho šestce. Díky skvělým zákrokům soupeřova gólmana a obránců se však skóre neměnilo. Ve 24. minutě zkusily pozornostTurana také Kloboučky, ale náš brankář dělovku z 15-ti metrů parádně vyrazil. Ve 26. minutě se opřel do míče z 10-ti metrů Skunk, míč byl zablokován, v šestce o něho zabojoval důrazný Plachta a z otočky zvyšoval naše vedení - 3:1. V téže minutě podržel dlouho míč v pokutovém území soupeře Sája, následně přiťukl míč pod sebeSkunkovi, jenž nádhernou ranou do levého horního růžku o tyč "saklil" -4:1. O minutu později pro změnu podržel vepředu míč MaŠ, přihrál jej zpět pod sebe Mařovi, jehož ránu vyrazil brankář Koboučků na tyč. Ve28. minutě špatně rozehrály Koboučky v obranné fázi, míč vystihl MaŠ a postupoval sám na gólmana, bohužel zakončoval nepřesně. O minutu později jsme šli ve 3 na 2 obránce, Mařa přihrál ze středu doleva naSkunka a ten nekompromisní křižnou ranou vsítil naši pátou branku -5:1. Ve 32. minutě pálil z dobré pozice opět Mařa, ale opět jen razítkoval tyč. Ve 34. minutě vyhodil dlouhý míč za obránce TuranMaŠ si míč zpracoval a hodil okolo obránce, ale gólmana nadvakrát neprostřelil. Ve37. minutě jsme pak vykombinovali další hezkou akci, na jejíž konci byla křižná rána Skunka, kterou špičkou sálovky tečoval do branky soupeřeNikotin - 6:1. Ve 39. minutě přerušil rozehrávku soupeře na půlce MaŠ a se Sájou postupovali na jednoho obránce s brankářem, MaŠ nakonec akci sobecky zakončil střelou, ale vychytal jej gólman. Z protiútoku nás vyjímečně Kloboučky přečíslily, ale Turan ránu osamoceného útočníka vytáhl na tyč.

Sumasumárum: V dnešním utkání jsme byli rozhodně lepším týmem a výjma prvních pasivních deseti minut jsme utkání jednoznačně ovládli. Mnoho dalších příležitostí jsme neproměnili, ale pevně věřím, že asi 60 přihlížejících diváků se nenudilo. Příští sobotu vyrážíme do Hustopečí, bude to těžký boj, ale chtěli bychom i tam zvítězit.

zdroj: www.sanmarinodl.cz

 

 

Sestava:

Brankáři: Buriánek Josef

Obrana: Koval Stanislav, Handlíř Michal, Horák Vilém

Útok: Štrublík Ladislav, Chadima Jan (C), Levíček Ondřej

Realizační tým: Konečný Václav

 

Sestava San Marino Dolní Loučky:

Brankáři: Aleš Wienfurter

Hráči do pole: Mašek Jiří (C), Mašek Marin, Plachký Martin, Seyfert Václav, Halas Ondřej, Michal Kroupa, Petr Hvízdal, Martin Špicl