Jdi na obsah Jdi na menu

15.03.2014 - Egretta Bílovice

Brno, Bohunice (22. kolo KP)

no_logo.png.png         vs.      novy-znak-fc.png

Egretta Bílovice - FC Kloboučky 3:4 (2:2)

Branky: Vrbka David, Sedlák Tomáš, Rozbořil Lukáš - Chadima Jan 2, Tichý Pavel, Handlíř Michal

ŽK: Sedlák Tomáš - 0

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Vomastek Daniel (8), Vašíček Jiří (6,5)

Delegát: Venc Radek

Diváků: 10


egretta-kl.jpg 

 

V nezvyklém sobotním dopoledním čase jsme zavítali do Bohunic, kde nás čekal těžký soupeř Egretta Bílovice. V naší sestavě se objevil i navrátilec z hostování v druholigovém Amoru Pavel Tichý.

 

Do zápasu jsme vkročili nejlépe jak jsme mohli, po několika vteřinách otevřel skóre první ranou Pavel Tichý (asistence Štrublík) - 1:0. O několik okamžiků zvýšil brankové skóre, teprve druhou střelou zápasu, Honza Chadima (asistence Nový) - 2:0. Bílovice zareagovaly TimeOutem a od té doby se hra vyrovnala. Oproti prvním minutám zvýšil soupeř svoji agresivitu a napadání, což nám v některých momentech dělalo problémy. Za svoji aktivitu byla Egretta odměněna snižující brankou, když nabíhající nepokrytý hráč před Maryšlerem nezaváhal - 2:1. Oba týmy poté pokračovali ve futsalu, který se odehrával převážně na středu hřiště a brankáři nemuseli řešit žádné složité situace. Nicméně Egretta byla přeci jen nebezpečnější, důkazem byla šance kdy se ocitl útočící hráč sám před Maryšlerem, ten jen ale vychytal. Bohužel Egretta dokázala srovnat krok, střela přes obránce na bližší tyč skončila v síti - 2:2. V tuto chvíli saháme k Power Play, ale nic z ní netěžíme. Dvě minuty do konce opět hrajeme s brankářem a nerozhodné skóre vydrží do poločasové přestávky.

 

Do druhého poločasu nastoupil do branky Buriánek. Ondra Nový hýřící aktivitou, během pár minut vyprodukoval tři střely, ale případnou gólovou radost mu kazí nepřesná střela nebo brankář. Ale i soupeř se nenechá zahanbit a nastřeluje břevno. Poté přichází studená sprcha, když se nekolikrát tečovaný míč dostává za zády našeho brankáře a soupeř otáčí vývoj skóre - 2:3. Na tento stav nereagujeme PowerPlay, ale hrajeme dále s brankářem. Hra je stáe vyrovnaná, ale šancí je na obou stranách více než v prvním poločasu, z naší strany se činí Štrublík jehož tečovanou střelu brankář s námahou vytáhl na roh, Nový a Handlíř, kteří zakončovali z dálky, ale brankář byl pozorný. Nakonec jsme se přeci jen dočkali, Koval se štěstím propasíroval míč na Chadimu jehož střela s pomocí teče bránícího hráče končí v síti - 3:3. Další megašanci má Koval, sám před brankářem palí pouze do golmana. V 37. minutě se za vápnem do míče opřel Michal Handlíř a od tyče putuje míč do branky - 4:3 (asistence Štrublík). Za několik okamžiků mohlo být rozhodnuto, ale Koval spaluje další superšanci, do odkryté branky nedokázal zasunout míč snad z 50ti centimetrů. V čase 38:24 jde soupeř do PowerPlay, ze které těží slibnou střelu na zadní tyč, ale Buriánek je proti změně skóre. Nakonec jsme přesilovce odolali a vyválčili tři body.

 

  

Statistika zápasu:

Střely na bránu - Kloboučky 15:13 Bílovice

Střely mimo - Kloboučky 9:8 Bílovice

 

  

Jak to viděl soupeř:

Není k dispozici.

zdroj: ?????

 

 

Sestava:

 

Brankáři: Maryšler Libor (C), Buriánek Josef

Obrana: Nový Ondřej, Koval Stanislav, Němec Lukáš, Handlíř Michal

Útok: Štrublík Ladislav, Tichý Pavel, Chadima Jan

Realizační tým: Konečný Václav